Talent- en Compententieontwikkeling


Wij geloven dat talent onvoldoende gevonden, benut en geprikkeld wordt. Door talent efficiënter te benutten en positief te stimuleren wordt hun toegevoegde waarde voor organisaties en regio’s sterk vergroot. Een kwestie van focussen op talentontwikkeling.

Daarom dagen wij ondernemingen uit hun talentmanagement en HR-processen anders te organiseren. En wel op zo’n manier dat professionals de eigen regie over hun ontwikkeling krijgen en de waarde van personeel meetbaar én voorspelbaar wordt. Wij bieden gebruiksvriendelijke smart software.

Van talent- en performance managementomgevingen tot online talent pools en van community’s voor bedrijven tot regionale talentenplatforms met tal van toepassingsmogelijkheden. De smart software van SynGrow heeft een oplossing voor elk Human Capital-vraagstuk.

 

Talent first

 

"Er is nog een wereld te ontdekken als organisaties werkelijk naar de intrinsieke motivatie van een mens gaan kijken."

 

We hebben een uitgesproken visie over hoe je met talent omgaat. Door jarenlang onderzoek naar mensen en hun ontwikkeling, hebben we ondervonden dat een talent excelleert als je hem of haar zelf eigenaar maakt van zijn of haar groeitraject. Organisaties die talent - het menselijk kapitaal van elke organisatie of regio - centraal stellen, vergroten de toegevoegde waarde van dat talent.

Met onze smart software, krijgt u inzicht in:

  • de meest efficiënte en waardevolle inzetbaarheid van die persoon
  • de ontwikkelbaarheid van een professional
  • welk opleidingstraject het meest opbrengt voor die persoon en dus voor uw onderneming
  • de individuele bijdrage van een talent aan de omzet van uw bedrijf 

SynGrow werkt nauw samen met Blue Carpet en voert hun labels Ixxer en Talent-X. Bovenstaande tekst is onderdeel van de website van Ixxer.com.